Mordförsök i Rissne i Sundbyberg norr om Stockholm

| 3 januari, 2021

Vid 20.50-tiden larmades polisen till ett misstänkt mordförsök vid en matvaruaffär i Rissne i Sundbyberg norr om Stockholm. En person har hittats där med livshotande skador efter ett ”stickande tillhygge”.
Enligt uppgift ska den skadade vara en man och han har först till sjukhus med ambulans. Brottsplatsen är avspärrad och polisen hade under lördagskvällen en stor insats igång på platsen. Flera polispatruller hör vittnen i anslutning till platsen och söker efter en gärningsman som uppges ha lämnat platsen till fots. Polisen har även satt in både hundpatrull och polishelikopter i sökandet efter gärningsmannen.
Polisens presstalesperson Ola Österling sade: “Det stora flertalet av patrullerna letar efter den gärningsman som gjort sig skyldig till det här och som lämnat platsen till fots enligt vittnen.”

Uppdatering: Den man som knivhöggs under lördagskvällen avled senare under natten till söndagen. Det ska ha varit en man i 45-årsåldern och ska av allt att döma enligt polisen blivit överfallen. Polisen meddelar att mannen inte var känd av dem sedan tidigare. De har heller ingen koppling mellan den döde mannen och gärningsmannen. Under tidig söndagsmorgonen har polisen gått ut med signalement på gärningsmannen och en vädjan om hjälp från allmänheten i att lämna tips om någon sett honom. Mannen är mellan 180 till 190 cm lång, och bar en blå midjelång jacka med vitt tryck på ryggen med uppdragen luva. Därtill ska han haft svarta byxor med vita detaljer och röda skor. Gärningsmannen ska dessutom haft på sig ett vitt munskydd. Polisen vädjar nu att alla som sett mannen eller som har annan information att höra av sig till polisen på 114 14.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/misstankt-mordforsok-i-norra-stockholm?fbclid=IwAR1UYkq_XQPduUQhcy5An_81HJ0QeoT785zF9tehkN_-Sb6Uil8RZ_dm69s

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.