3186: Fördelning av stöd till drabbade

| 4 januari, 2021
Konstnären Lars Vilks. Foto: Staffan Löwstedt

Syndabocken blev alltså Dan Eliasson. Inte utan att det var välförtjänt. Är man på resande fot när man inte skall vara det är det svårt att komma undan opinionen. Han måste ha fått rådet att det skulle ha varit än värre om han rakryggat hade mött medierna vid hemkomsten. Eliasson har efter diverse klavertramp flyttats runt till olika poster. Hittills har det alltid ordnat sig. Man kan fråga sig hur det är möjligt. Förmodligen har han sociala egenskaper som gör honom sympatisk för den berörda omgivningen och därmed sitt nätverk där tjänster kan utbytas. De första signalerna drar åt samma håll som tidigare (Expressen). Eliasson är ett intressant fenomen, ett möjligt konstprojekt om inte konstvärlden varit så restriktiv med kreativa uppslag.

En annan, för mig glädjande händelse, är Josefin Holmströms artikel i SvD. Hon ger sitt fulla stöd åt mina högst rimliga krav på hur livvaktsskyddet skall fungera. Det kan förefalla som om något sådant som Jul- och Nyårshelg vore en självklarhet att organisera på ett sådant sätt att jag kan tillbringa den med min käresta. Men det skulle man inte. Det krävdes inte mer än ett par bilresor men vad jag kan förstå kommer personalens helgintresse i första hand. SvD Artikeln är spärrad.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.