Affärspersonal inlåst av maskerade och beväpnade rånare i Torsås

| 4 januari, 2021

Strax efter klockan 21 på söndagskvällen rånades en affär i Torsås i Småland av två maskerade och knivbeväpnade rånare. Rånarna ska sedan under hot låst in personalen i ett utrymme i affären. Efter rånet så ska rånarna försvunnit ut genom en bakdörr på affären. Då lyckades personalen ta sig ut ur det låsa utrymmet och larma polisen. Vid 22-tiden var fortfarande polisen på plats och affären var avspärrad för spårsäkring. Polisen visste då inte heller om rånarna fått med sig något stöldgods eller pengar vid rånet.

Polisen söker spår efter de båda gärningsmännen och hade hjälp av spårhundar i sökandet. Men fortfarande vid midnatt var de ännu inte gripna. Polisen vädjar till allmänheten i Torsås om att få vittnesuppgifter från rånet.
Rickard Lundqvist på ledningscentral sade vid 22-tiden: ”Vi är alltid tacksamma att få in uppgifter från allmänheten som kan leda till att vi kommer vidare i utredningen.”
Ingen i personalen ska ha skadats vid rånet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/maskerade-garningsman-ranade-matbutik-laste-in-personal/

https://svt.se/nyheter/lokalt/smaland/knivran-mot-butik-i-torsas-personal-lastes-in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.