Johan Westerholm: Eliasson och Wallmark i tjänst från och med idag – trots tveksamheter kring spridningen av Covid 19 på Kanarieöarna

| 4 januari, 2021
Hans Wallmark (M), Dan Eliasson. Pressbilder. Montage.

Såväl generaldirektör Dan Eliassons som utrikesutskottets ordförande Hans Wallmark (M) avsteg från de rekommendationer som finns utfärdade för bekämpningen av Covid 19 har föranlett starka reaktioner från allmänheten. Skulle dessa avsteg gjorts av residenter i USA eller Storbritannien hade karantän i mellan tio och fjorton dagar väntat de bägge efter ankomst från Las Palmas. Nu menar bägge att de är fullt i tjänstdugliga från och med dagen idag.

Johan Westerholm

Läs på Ledarsidorna


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Johan Westerholm: Eliasson och Wallmark i tjänst från och med idag – trots tveksamheter kring spridningen av Covid 19 på Kanarieöarna

 1. ulf

  Förutom att ha kraschat Migrationsverket,Försäkringskassan och Polisen bland annat så har Eliasson nu lyckats bli utskämd nyhet i europeiska nyhetsmedia efter sin nödvändiga spanien resa 🙄🙄 Starkt jobbat, svenskarna som försöker sköta sin isolerade tillvaro skäms inför hela europa. Den Socialdemokratiske Vandrande Katastrofen har lyckats igen !!! Finns ingen anledning att ens lyssna på Msb eller pajas Löfven mera,de har blåst bort ev respekt för sina budskap för tid och evighet. Hur var det nu en generaldirektör uttryckte sig…🤔 ? Just det med ett sosse intelligent 🤮🤮🤮🤮🤮🤮.Tack detsamma ni otroliga tomskallar.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.