MOHAMED OMAR: Liberalernas längtan efter makt

| 4 januari, 2021

“Liberalerna under Nyamko Sabuni sjunker som en sten i opinionen. Det verkar som  många är oroliga inom partiet, för nu har 120 medlemmar undertecknat en debattartikel(3/1 2021) om att bryta med sossarna och återvända till de ”andra borgerliga partierna”.

Med andra borgerliga partier menar man KD och Moderaterna som, tror jag, kommer att försöka ta makten med hjälp av Sverigedemokraterna. Någon annan möjlighet kan inte jag se i nuläget. Å andra sidan är jag inte så kunnig och saknar insyn i spelet bakom kulisserna.

Vad de 120 liberalerna egentligen säger, fast man undviker att nämna SD, är alltså att man vill dumpa Jöken (januaripartierna) och i stället ansluta sig till det så kallade ”blåbruna blocket”. Nu talar jag ironiskt i pk-termer.”

Mohamed Omar

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.