Munskyddsmaskerad rånare sparkade man i huvudet

| 4 januari, 2021

Vid 19.40-tiden på söndagskvällen rånades en man på sin mobiltelefon av tre rånare där minst en var maskerad med munskydd i Kviberg i Göteborg. Under rånet fick offret även en spark i huvudet men enligt ambulans som tillkallats så behövde den rånade och sparkade mannen inte åka med till sjukhus. Polisen som var på brottsplatsen hade inte lyckats lokalisera rånarna trots de fick hjälp av sökhund. Enligt vakthavande befäl Sebastian Börjesson så hittade hunden en del saker, bland annat ett munskydd men inga rånare. Polisen skrev under kvällen en anmälan om rån i ärendet samt höll förhör med offret.

https://www.expressen.se/gt/ranare-i-munskydd-sparkade-man-i-huvudet/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.