Skjutning i Biskopsgården, polisen förtegen om händelsen

| 4 januari, 2021

Vid 22.30-tiden på söndagskvällen larmas polisen till en misstänkt skjutning i Biskopsgården då flera inringande hört höga smällar i området. Polisen startade en stor insats i området och under kvällen men de var initialt förtegna om vad som hänt. De sade bara att ett grovt brott begåtts och att de arbetar för fullt med det. Under kvällen sågs ett tiotal poliser lysa med ficklampor i terrängen och på en lekplats i området. Och även en helikopter sågs hovra i området.

Senare under kvällen bekräftar polisen att det skett en skjutning i Biskopsgården och att de gjort fynd som bekräftar detta. De säger också att de gjort vissa beslag på platsen, men vilka beslag som är gjorda är de förtegna om. Polisen rubricerar ärendet som mordförsök även om de inte hittat någon skadad på platsen.

https://www.expressen.se/gt/polisinsats-i-biskopsgarden-misstankt-grovt-brott/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.