DAN ELIASSONS HEMLIGA HOMOFEST UNDER DEN “NÖDVÄNDIGA RESAN”

| 5 januari, 2021
Dan Eliasson bjöd de unga gay-killarna på alkohol och festade ända in på småtimmarna.

Under semesterresan bjöd generaldirektören frikostigt två unga gay-killar på alkohol.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja vad som hände senare under den ystra natten.

Det var tidningen Expressen som avslöjade att Dan Eliasson, 59, generaldirektör för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, rest på solsemester till Kanarieöarna över jul och nyår.

Generaldirektören, som gjort sig mest känd för att alltid få sparken och alltid landa mjukt, var lite kryptisk när han skulle förklara vad han egentligen ägnat sig åt i Las Palmas.
– Jag har naturligtvis varit ledig under julhelgerna och jag har jobbat en del på distans.

Dan Eliasson nämnde inte sin vilda fest i sällskap med två unga gay-killar.

Bilder på Instagram har dock visat hur Dan Eliasson firade nyår på en balkong i Las Palmas tillsammans med bland andra SVT-reportern och gayaktivisten Erik Galli, 29, och medie- och gayprofilen Fredrik Söderholm, 29.

Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna trivdes Dan Eliasson med de unga, blonda och slanka homo-killarna. Både Erik Galli och Fredrik Söderholm har gjort sig kända för sin humor och sin något hedonistiska livsstil med festande som om det inte fanns någon morgondag.”

Läs mer i Stoppa Pressarna


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 10
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “DAN ELIASSONS HEMLIGA HOMOFEST UNDER DEN “NÖDVÄNDIGA RESAN”

 1. ulf

  Nu har sanningen kommit ikapp denna patetiska pajas till socialdemokrat och omhuldad generaldirektör.Det visade sig vara som alla förstått en stor socioaldemokratisk skit som sossarna klämt ur sig.Nu går det inte att mörka sanningen om katastrofchefen längre,Såna här ynkliga personer befolkar socialdemokratins innersta krets,visst är det synnerligen tydligt hur vänster solidariteten ser ut !! 🙄 Heja Löfven,nu sitter ni i skiten än en gång,och borde väl kvävas av alla jävla skandaler som ni uppbringar dagligen.Skall ni hävda att bögklubbsresor och bögfester är nödvändiga i pandemin för era generaldirektörer medan vi vanliga skattebetalare inte bör ens handla i varuhus ??? Vilka mer har du festat med ??Ni tar tamej f n priset för mest ointelligenta regering som någonsin funnits.Det funkade sannorlikt bättre på stenåldern i Sverige än under ert sinnessjuka ryggradslösa idiot styre.Löfven,var skall du nu placera denna inkompetenta socialdemokratiska kompis någonstans där han kan fortsätta sin fullständigt idiotiska sosse karriär ?? Kanske lämpligt som korvförsäljare …😁😁😁🤮🤮🤮 Socialdemokraterna utmärker sig dagligen som fullständigt obildade och ointelligenta,rena åsnor och fån.En skam för Sverige.🙄Ni är avskyvärda för vanliga skattebetalare, men det fattar väl inte en hjärnstörd sosse.🤯

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.