Misstänkt mord i Norrköping, en person gripen

| 5 januari, 2021

Strax efter klockan ett på natten till tisdagen hittades en allvarligt skadad person på en adress i Norrköping. Personen fördes till sjukhus med ambulans. Men personens liv gick inge att rädda utan denne dog senare av sina skador. En person som befann sig vid platsen är gripen misstänkt för mord. Brottsplatsen har spärrats av och polisen kommer att göra en en teknisk undersökning där. Under natten har polisen varit förtegna om ärendet, men de meddelar att parallellt med den tekniska undersökningen så pågår flera utredningsåtgärder. Den dödes anhöriga är underrättade.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/misstankt-mord-i-norrkoping-en-gripen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.