Artisten Yasin sitter häktad misstänkt för stämpling och människorov av en annan känd svensk artist

| 6 januari, 2021

”I april 2020 spreds bilder i sociala medier och som visade hur en annan känd svensk artist blev misshandlad och rånad. Expressen erfar att polisen har uppgifter på att han blev bortförd av ett 15-tal maskerade män. Artisten blev hotad med pistol, rispad med kniv och utsatt för rån, men har inte velat medverka i utredningen.”

Det måste väl ändå anses som ytterst udda att en artist som eventuellt vinna pris på P3 guld 2021, sitter häktad på sannolika skäl misstänkt för stämpling till människorov av en artist som prisades av P3 guld 2020.

Då så till pudelns kärna: Varför i jösse namn välja att hylla en kriminell person som idealiserar gangsterlivet? Det finns väl ändå många som kommit till Sverige, som är tusenfalt bättre förebilder? Eller? Men det är förstås inte alls det som det handlar om, det handlar om ett Public Service som vill vara ”coola” och det är ju inte alls lika ”coolt” att hylla någon som är duktig och håller sig inom lagens ramar. 

Men det säger en hel del om vilket klientel SR/Public service vill gulla med. Att våra skattepengar finansierar kriminella är knappats någon nyhet längre. #vadfanfårjagförpengarna #samhällskontraktet , jo Yasin. 

Man kan inte ens skriva till Public service att de borde lägga av med gullandet, de skulle med stor i er försvara en gängmedlem som är ultrakriminell med att det handlar om @kultur”.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.