Man rånad av beväpnade rånare vid bankomat i Falun

| 6 januari, 2021

Vid 17-tiden på tisdagseftermiddagen rånades en man i 40-årsåldern av flera beväpnade gärningsmän vid en bankomat i centrala Falun. Rånarna ska efter rånet försvunnit från brottsplatsen i okänd riktning. Enligt uppgift ska det varit ett vittne till rånet som larmade polisen. Polisen är i nuläget förtegna om ärendet, men sade under gårdagskvällen att de arbetar med vittnesuppgifter. Enligt polisen blev mannen bestulen på kontanter men hur mycket var initialt okänt. Mannen ska inte skadats fysiskt vid rånet men var omskakad när polisen anlände till platsen. Ingen ska vara misstänkt eller gripen i ärendet på onsdagsmorgonen.

https://svt.se/nyheter/lokalt/dalarna/man-utsatt-for-vapnat-ran-i-centrala-falun

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.