Systembolagsrån uppklarat när man larmat om att han blivit knivskuren

| 6 januari, 2021

Under tisdagskvällen larmar en man i centrala Töreboda att han blivit knivskuren i grannlägenheten. När polisen anländer till lägenheten där mannen blivit knivskuren i finner de tre personer, men också en väska full med alkohol som misstänks komma från Systembolaget som tidigare under kvällen blivit rånat. Två av de tre som fanns i lägenheten greps misstänkta för rånet i motvärnsfall och för knivskärningen.

Den knivskurne fick vård på platsen av ambulanspersonal men behövde inte behövde inte föras till sjukhus. Rånet mot Systembolaget skedde tidigare på tisdagen då en expedit tryckte på överfallslarmet efter att en kvinna tillgripit flaskor från butiken, varefter en man slagit till en av personalen med en flaska på ena armen. Därefter hade mannen och kvinnan försvunnit från Systembutiken till fots.
Så i ett klarade polisen upp två brott på en gång.

https://www.expressen.se/gt/man-knivskuren-i-lagenhet/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.