Misstänkt mord i Högsbo efter bråk i bostad på torsdagsmorgonen

| 7 januari, 2021

Strax efter klockan sex på torsdagsmorgonen larmades polisen till ett bråk i en bostad i Högsbo i Göteborg. När polisen anlände till adressen så fann de tre personer i bostaden, en av dessa var mycket svårt skadad. Denne person fördes till sjukhus, men dog strax efter ankomsten dit. Enligt uppgift ska skadorna varit orsakade av en kniv. De övriga personerna som fanns i bostaden har tagits in för förhör av polisen, men ingen av dessa är i nuläget gripen.

Polisen söker ytterligare en person i ärendet, och enligt uppgift ska denna person vara gärningsmannen. Bostaden spärrades av under morgonen för teknisk undersökning och tekniker var på plats under torsdagsförmiddagen. Enligt polisens presstalesperson Christer Fuxborg ska teknikerna säkrat en del saker i bostaden. Polisen inväntar nu bara teknikernas undersökning ska bli klar innan de personerna som togs in kan förhöras ordentligt.

Till dess sitter de båda personerna åtskilda från varandra. Polisen utreder ärendet som mord alternativt dråp. Om polisen fortfarande tror att ytterligare en person är inblandad är inte känt. Det är inte heller känt om polisen spanar aktivt efter denna person.

https://www.expressen.se/gt/person-dod-efter-brak-i-bostad-i-goteborg-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.