Misstänkt mordförsök när halvnaken knivskuren man hittas på gata i Nödinge

| 8 januari, 2021

En skärskadad och halvnaken man hittades vid 21.20-tiden på torsdagskvällen av en person på en gata i Nödinge. Enligt polisen ska mannen ha skador i nacken och i huvudet som överensstämmer med en kniv eller stickvapen. Vad mannen själv sagt till polisen så ska han blivit misshandlad. Mannen fördes till sjukhus med ambulans, skadeläget för honom var dock oklart på torsdagskvällen. Polisen meddelade att han ska förhöras så fort som vården medger detta.

Vid en husrannsakan i en närliggande lägenhet fann polisen tre personer, två män och en kvinna. Polisen fann förutom de tre personerna också spår efter ett bråk, och enligt uppgift även blodspår. Lägenheten spärrades av för teknisk undersökning. De tre personerna greps på platsen. Polisen har öppnat en förundersökning gällande mordförsök i ärendet.

https://www.expressen.se/gt/krim/man-hittad-knivskuren-ford-till-sjukhus/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.