Om Anders Lindberg kunde valfuska skulle han det

| 8 januari, 2021

Jag blir sällsn förvånad över något Anders Lindeberg skriver. Varför skulle han inte skriva en artikel mrd titeln:” SD skulle fuska som Trump om de kunde”https://www.aftonbladet.se/…/sd-skulle-fuska-som-trump…

Högern, oavsett SD, KD eller M är ett rött skynke för Lindberg men man borde som journalist kunna klara av att skrivs, åtminstone lite, nyanserat. 

Det gör inte Lindberg, samtidigt som Socialdemokraterna fular ut sig på löpande band och den socialdemokratiska politiken/FHM dödar tusentals, men det är det SD som kanske skulle försöka fuska? Logiken i det? 

Lindberg har tur och vi har otur att det finns en blaska som Aftonbladet där det finns NOLL krav på fakta eller ens en gnutta underlag för att skriva en artikel.

Det fungerar bra med politisk lögnpropaganda hela veckan lång. Det är så AB säljer sina lösnummer. Men att så till den milda grad förnedra en 1/5del av de som röstar i en demokrati är faktiskt skrämmande. Och att samma journalist tillhör en falang som är på god väg att förgöra Sverige är värre. 

Till oppositionen vill jag påminna er om vad Stefan Löfven sa i en intervju med SvD:s Göran Eriksson. Där gjorde Stefan Löfven klart att han inte självmant kommer att avgå som statsminister – även om Alliansen skulle bli större än de rödgröna i nästa val. Löfven sa att han ville sätta press på allianspartierna: om de skulle avsätta honom måste de göra det tillsammans med Sverigedemokraterna.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.