DAN ELIASSON MÖRKAR SITT OKÄNDA SEXLIV – BESÖKT FLERA GAYKLUBBAR & SEXVARUHUS

| 9 januari, 2021
Dan Eliasson uppges ha observerats på två gayklubbar i Stockholm, en gayklubb på Kanarieöarna och på sexvaruhuset och sexklubben US Video i Stockholm.

Dan Eliasson döljer sin sexuella läggning.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att generaldirektören omgärdas av en rad gay-sexrykten.
– Ingen vill att det ska komma ut, berättar en källa på MSB samtidigt som informationsavdelningen på myndigheten gör allt för att skydda chefen.

Dan Eliasson uppges bland annat ha observerats på två olika gayklubbar i Stockholm.
– Han var på The Secret Garden (en gayklubb i Gamla Stan i Stockholm, reds. anm.) det var ett jädra hysch hysch, men jag är säker på att det var han. Väldigt diskret och gjorde inget väsen av sig, jag tror inte det var så många som brydde sig ärligt talat om någon ens kände igenom honom. Om du bara visste vilka kändisar och pampar som ränner runt på stan, säger en uppgiftslämnare till Stoppa Pressarna.

Eliasson ska även, enligt källor, ha iakttagits på krogen SLM på Söder i Stockholm som är en fetischvänlig gayklubb där läder, gummi och uniformer står i fokus.

Enligt intierade uppgiftslämnare ska Dan Eliasson dessutom ha frekventerat ytterligare ett gay-etablissemang i huvudstaden – US Video – vars besökare hyser ett specialintresse för lite udda sex. På US Video är den övervägande delen av gästerna bi- eller homosexuella men det förekommer även att heterosexuella par besöker inrättningen i syfte att ”krydda” sexlivet.

Dessutom har det inkommit ytterligare uppgifter till Stoppa Pressarna om att Eliasson ska vara medlem i ett nätverk som finns på darkside.se.

Sajten beskrivs som en plats för ”kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse”. Generaldirektören påstås även ha varit på darkside-träffar i Uppsala.”

Läs mer i Stoppa Pressarna


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 13
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “DAN ELIASSON MÖRKAR SITT OKÄNDA SEXLIV – BESÖKT FLERA GAYKLUBBAR & SEXVARUHUS

 1. ulf

  Äntligen kom verkligheten och sanningen ikapp detta frånstötande kräk,det var verkligen på tiden ,efter alla misslyckanden han radat upp.Oduglig var han än har placerats,men omkramad av Löfven med sitt anhang.🤢🤢🤮🤮Nu kan han ju frekventera sina favorit bögklubbar och övriga sex butiker obehindrat med en årslön på flera miljoner.Efter alla turer givetvis en stor säkerhetsrisk för sverige,vem vet ex vis vad som finns filmat om honom….🙄🙄

  Svar
 2. Carl den 12

  Makten och dess folk är uppenbarligen en ljusskygg grupp både i sin yrkesroll och även privat som ska granskas, för i den här världen handlar mycket om underkastelse och dominans, där människor kommer till skada.

  Calle missunnar absolut alla att ha ett privatliv, MEN ibland så kan man se en röd tråd som går genom en människas liv och vardag och hur ansvar är en stor brist, där ens människosyn är A och O.
  OCH, det som ligger och stör här, är att en vanlig odödlig arbetare hade ALDRIG haft folk som täckt upp oavsett vad man pysslar med på arbetet eller i det privata=Olika regler och olika högt och lågt tak, att göra exakt som man själv behagar !!!

  Och, när, var, hur och VARFÖR blev det omordernt att vara Vanilj, oavsett om man är hetro, homo eller bi ???

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.