Pojke misshandlad vid personrån i Trelleborg

| 10 januari, 2021

Strax efter midnatt larmades polis och ambulans till en park vid Nils Holgerssons väg i Trelleborg. Enligt uppgift ska pojken blivit rånad och misshandlad. Rånaren eller rånarna ska ha tilltvingat sig bland annat mobiltelefon och klädesplagg, men pojken har inte kunnat lämna besked om signalement eller hur många gärningsmän det rör sig om då de attackerade honom bakifrån. Rånarbytet i ärendet ska röra sig om pojkens mobiltelefon samt hans byxor. Vid rånet ska pojken också blivit slagen, dock ska inget tillhygge använts. Ambulans sändes ut till brottsplatsen, men det okänt om pojken följde med till sjukhus för vård. Polisen har under söndagsmorgonen ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/pojke-misshandlad-vid-ran-hittades-utomhus/?fbclid=IwAR1BIgqw9XPKYScTdwlDc5jmpBcROUEYyRPr0TZ0ev6IZB7JMGjR-WYc6EI

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.