Stort ungdomsgäng störde matgäster på snabbmatsrestaurang

| 10 januari, 2021

Vid 21-tiden på lördagskvällen larmades polisen till en snabbmatsrestaurang i Gustavsberg på Värmdö där ett ungdomsgäng på 30-40 personer störde gäster både inne på restaurangen såsom utomhus. Enligt personalen så lyssnade ungdomsgänget inte på uppmaningar att dämpa sig och de höll heller inte distansen till varandra eller till andra gäster. Polisen ryckte ut för att lugna ner ungdomsgänget, men när de kom till restaurangen hittade de ingen av ungdomarna.

https://live.aftonbladet.se/supernytt/news

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.