Bil sprängd i Klippan. Ingen känd hotbild bot bilägaren

| 11 januari, 2021

Polisen larmades till skånska Klippan vid 1.30 under natten till måndagen efter att något exploderat i, under eller vid sidan av en bil på en parkering. Enligt uppgift var detonationen så pass kraftig att ytterrutorna på en närliggande fastighet krossades samt att flera andra bilar skadades vid explosionen. Området spärrades av när polisen anlände till platsen och polisen tillkallade nationella bombskyddet för att undersöka platsen. Polisen har även haft tekniker och hundpatrull på platsen under natten.

Vakthavande befäl Henrik Hagström sade vid 4-tiden på natten: ”Vi kan konstatera att det inte finns några fler farliga föremål i området. Tekniker genomför nu en undersökning och letar spår som kan föra utredningen framåt.”
Enligt polisen så finns ingen känd hotbild mot bilens ägare så det ör ett mysterium varför den sprängdes. Sprängningen rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse. Ännu på måndagsmorgonen finns ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/bilexplosion-i-klippan https://www.expressen.se/kvallsposten/explosion-i-bil-fonsterrutor-pa-flerfamiljshus-krossades/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.