Hur kan vänstern och pseudoliberaler jubla över politisk diskriminering?

| 11 januari, 2021
Henrik Sundström (M) Foto: Privat/Twitter/Swebb-TV

Den senaste tidens nedstängningar av stora användarkonton på Twitter, Youtube och Facebook har möts av hurrarop och allmän munterhet, inte sällan med skadeglädje, från stora delar av vänstern och pseudoliberaler. Privata företag får göra vad de vill, är mantrat. Men att neka någon en tjänst är en rättshandling och som i andra sammanhang är reglerat. Dessutom – vilken ordning har man på sina demokratiska principer om man välkomnar politisk diskriminering, skriver Henrik Sundström (M), advokat.

Läs i Nyheter Idag


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Hur kan vänstern och pseudoliberaler jubla över politisk diskriminering?

 1. Carl den 12

  V har en hel del att förklara här, så vi andra som står upp för YttrandeFriheten för ALLA även kan försvara V rätt om ALLA deras plattformar rycks bort !!!

  Calle är inte alls förvånad, då jag kan doktorera i kommunismens “Lika Värde För Alla” som håller med och röstar på V som kolliderar med att attackera och förtrycka Icke PK-folket, så mycket det bara går.

  Hur många röster tror man sig egentligen vinna, på dessa ångvältsmetoder genom att banka in sin politiska ideologi i folk som är pålästa om dess historik och ser, vad V står för och är emot i dag år 2021 ???

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.