Misstänkt mord på kvinna i Uddevalla

| 11 januari, 2021

En kvinna hittades död i en lägenhet i Uddevalla vid 21-tiden på söndagskvällen. En person som befann sig i lägenheten greps av polisen och misstänktes för mord eller dråp under söndagskvällen. Enligt polisen är det fortfarande oklart hur kvinnan avlidit på måndagsmorgonen. Platsen spärrades av under kvällen för att det ska genomföras en teknisk undersökning av bostaden. Enligt uppgift ska den gripne ha släppts av åklagare tidigt på måndagsmorgonen, misstankarna ska dock kvarstå.

Polisen sade på måndagsmorgonen att där fortfarande var många frågetecken kring händelsen och kvinnans död. De kommer att fortsätta utredningen med att undersöka lägenheten där kvinnan hittades. Polisen vill dock inte i dagsläget göra några kopplingar till det mord på en äldre kvinna som inträffade i en annan lägenhet i samma område i december förra året. Enligt polisen är det alldeles för tidigt att göra dessa kopplingar så tidigt i utredningen. Polisen underrättade kvinnans anhöriga under söndagskvällen.

https://svt.se/nyheter/lokalt/vast/en-gripen-for-mord-i-uddevalla https://www.expressen.se/gt/kvinna-dod-misstankt-mord-i-uddevalla/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.