Parlers grundare efter nedstängningen: ”Parler is my final stand on the Internet”

| 11 januari, 2021
Foto: Parler

Den alternativa sociala medieplattformen Parler kommer att ligga nere ”längre än beräknat”. Det skriver Parlers grundare John Matze i ett meddelande på måndagsmorgonen svensk tid. Efter att Amazon, Apple och Google uteslutit Parler från sina plattformar har serverhotell följt efter och slutat erbjuda plats, uppger Matze. Nu letar Parler nya alternativ. ”Vi syns snart”, skriver Matze.

Under måndagsmorgonen slutade Parler, en sociala medier-plattform som profilerat sig med yttrandefrihet, att fungera. Skälet är brist på serverutrymme. Det är en konsekvens av att Apple och Google tagit bort Parlers app från sina app-butiker och att Amazon stängt av Parler från sitt webbhotell. Något som fått andra serverhotell att dra öronen åt sig, skriver John Matze.”

Läs i Världen Idag


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Parlers grundare efter nedstängningen: ”Parler is my final stand on the Internet”

 1. ulf

  Det Stora Informationskriget har dragits igång över vår Jord.Nu gäller det slaveri ,eller frihet och öppenhet , för oss alla.Dags att välja sida trots den sena timmen 💪🏻💪🏻🇸🇪🇸🇪 Börja välj sida i vårt Sverige ! Hur vill vi leva………det är allvar nu.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.