Beväpnat rån mot bensinmack i Partille, en person gripen

| 12 januari, 2021

Vid 21.30-tiden på måndagskvällen larmades polisen om ett rån mot en Circle K-mack i Partille. Det var en ensam knivbeväpnad gärningsman som hotade till sig tobak från macken. Efteråt flydde mannen till fots från platsen. Vid 21.40-tiden meddelade polisen att de gripit en man i 25-årsåldern misstänkt för rånet. Enligt uppgift ska han setts slänga ifrån sig en kniv. När polisen visiterade mannen vid gripandet så hittad de tobak som de tror är stöldgods på mannen. Men något som slog polisen vid gripandet var att samme man redan är misstänkt för att ha rånat samma mack en gång innan.

https://www.expressen.se/gt/krim/man-ranade-bensinmack-hotade-med-kniv/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.