Carolin Dahlman i Bulletin: Fixa Malmös problem innan ni ordnar Kulturhuvudstads-jippo

| 12 januari, 2021

“2029 vill Malmö bli Europas kulturhuvudstad, och det lär nog bli en dyr historia – som så ofta när det handlar om Malmö. Kommunen verkar besatt av att slösa på ”bling” trots sina många arbetslösa och bidragstagare. 

Kommunstyrelsen har avsatt nära en miljon kronor för att utreda Malmös möjligheter att ansöka om att få bli Europas Kulturhuvudstad 2029. En projektledare kommer att anställas, men den personen får en tillsvidaretjänst, så tro inte att kostnaderna stannar på 950 000. 

Kulturkommunalrådet Frida Trollmyr (S) motiverade det hela med: ”Mitt i den här pandemin känns det jätteviktigt att vi har ett framtidsprojekt som är positivt och inger hopp och glädje. Där vi kan jobba tillsammans i staden, regionen, medborgarna, näringslivet och akademin. Jag tror vi behöver det”.

Så en miljon avsätts för att folk har lite tråkigt just nu? Hon verkar ha missat att det handlar om ett jippo som ska sätta fart först om 9 år?”

Carolin Dahlman

Läs vidare i Bulletin


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Carolin Dahlman i Bulletin: Fixa Malmös problem innan ni ordnar Kulturhuvudstads-jippo

 1. Anders

  Jari Carolin
  Mot dårskapen slåss klokheten förgäves . Åtminstone i Malmö . Tänk på att alla tokerier i Malmö har samma drivkrafter . Socialdemokrater och Skattepengar .
  En korruptare allians har vi nog ingen annan stans i vårt avlånga .

  Svar
 2. Lennart H

  Storhetsvansinne!
  Oansvarigt!
  Kommunstyrelsen i Malmö borde in på behandlingshem för psykisk sjukdom!

  Svar
 3. Carl den 12

  I dag är Malmö en stad man endast passerar, för att ta sig vidare till Köpenhamn !!!

  Calle känner sorg för Malmö, som är en stad som ligger mig varmt om hjärtat, precis som Göteborg och övriga Sverige, så finns det ingen festival i hela världen som kan rädda oss.
  Det är högst ansvarslöst och respektlöst att ens diskutera planer att slösa med skattebetalarnas pengar på någonting, som kommer att dra till sig ännu mer kriminalitet.

  På RIKTIGT, att det ska vara så förbannat svårt att begripa, att det är vi som arbetar, betalar skatt, röstar och som SKÖTER sig oavsett ursprung som driver runt vårat fd land, som ni politiker gav bort utan att ens fråga oss.

  Socioekonomiska ursäkter för att försvara och förklara bort ökad brottslighet, för att passivisera människor som inte önskar lära sig språket, studera, arbeta och ta lån, som vårat Svenska system är uppbyggt på, OM man önskar göra rätt för sig ???
  Försörjningsstöd, medberoende och försök att motarbeta YttrandeFriheten, är och förblir orsaken till att Sverige går åt skogen, pga ANSVARSLÖSA politiker.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.