Exit Dan Eliasson

| 12 januari, 2021

DN har intervjuat Dan Eliasson via e-post om varför han rest till Kanarieöarna under tiden för strikta covidrestriktioner mot flygresor. 

Han svarar skriftligen att han fattade beslutet att resa ”efter noga överväganden”. ”Mitt val då var att prioritera familjen, som har fått stå tillbaka under både det gångna året och också under de närmare 20 år jag haft ledande befattningar i min statliga yrkeskarriär”.

Så talar en medlem av den politiska klassen. Hela svenska folket lider under virusets härjningar och rådande inskränkningar i den personliga friheten. Flertalet har det betydligt påvrare än Eliasson. Svaret sammanfattar hans position inom den politiska klassen. Dess intressen är överordnade vanliga människors livsvillkor. Eliten vill ha folkets pengar, men inte anpassa sig till vanliga människors levnadsförhållanden. Deras maktställning gör dem svåråtkomliga för kritik. Därför gör de som de vill. 

Torsten Sandström, professor emeritus i civilrätt vid Lunds universitet

anti-pk-bloggen


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Exit Dan Eliasson

 1. ulf

  Statlig yrkeskarriär ??? Karriär ? ja 20 års misslyckanden har tydligen till slut tagit ut sin rätt !!!🙄🤢🤮 Men han fattar ännu inte när man skall hålla munnen stängd utan måste visa sin totala tomhet än en gång……han fattar inte att han är helt körd i botten.

  Svar
 2. Klas

  Det är inget speciellt med Dan Eliasson. Så här er det ut på alla svenska myndigheter.
  Dessa inrättningar har som främsta funktion att verka som ett enormt samhall.
  Personer som är för oärliga, fega och falska hamnar här. Hur skulle de annars klara sig?

  Svar
 3. Jonas Claesson

  Jag tror tyvärr att han kommer att vara tillbaka om något till några år. Det är det som brukar hända. Är det någon som minns något som avsats så här som inte har kommit tillbaka?

  Hela den här grejen får mig att tänka på Animal Farm. Hur många är det som börjar tycka att dom liknar grisar mer och mer? Alla är jämlika fast grisarna är lite mer jämlika..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.