Fathi Mojtaba: Är det inte löjligt och förfärligt?!

| 12 januari, 2021

“Nyligen kunde SVT berätta att minst 13 svenska universitet och högskolor fortsatt att utveckla samarbeten med iranska motparter”

“Matilda Ernkrans (S), ansvarig minister för den högre utbildningen, säger sig inte ”ha möjlighet” att svara på SVT:s frågor om samarbetsavtalen med Iran.”

https://www.svt.se/…/krav-pa-att-svensk-iranska…

“SVT Rapport rapporterar att dåvarande utrikeshandelsministern och nuvarande utrikesminister Ann Linde (S) skrev på ett vetenskapligt samarbetsavtal med Iran i januari 2017 i samband med ett svenskt besöket i landet på högsta politiska nivå.”

I Sverige finns många gäststudenter som enligt FFFI ”Bland de studenter som kommer till Sverige finns iranska agenter som utger sig för att vara vanliga studenter.”

https://www.fffi.se/…/riksdagsledamoter-stoppa…/

Enligt SÄPO använder främmande makter, bl. a. Iran, allt oftare cyberspionage för att inhämta information och bedriva säkerhetshotande verksamhet i Sverige. Säkerhetspolisen bedömer att metoden kommer att bli allt viktigare framöver. Samtidigt finns brister i säkerhetsskyddet.

https://www.sakerhetspolisen.se/…/2021-01-11-frammande…

Jag vill tolka de ovannämnda nyheterna på det lättaste sättet:

Sveriges regering skriver många olika samarbetsavtal med iranska världsterroristiska och omänskliga regimen under 2017 som har inte offentliggjorts för opinionen i Sverige  hittills.

Enligt ett av de avtalen, som vi vet inte om dess detaljer, välkomnar Sveriges regering den iranska terroristiska regimens agenter till Sveriges universitet och dess institutioner.

Nu har iranska regimen fick gott om informationer via deras utbildade agenter som kom till Sverige som gäststudenter för att kontrollera Sveriges universitet och institutioner samt Sveriges hemliga forskningar från Iran via cyberattacker.

Vi ska vara uppmärksamma om att det här samarbetsavtalet skrev inte med en vanlig och demokratisk regim utan med en regimen som har inte haft det minsta förskoning och nåd mot sitt eget folk.

– En regim som har blivit fördömd för brott mot mänskliga rättigheter på FN mer än 55 gånger.

– En regim som massakrerade Sunnimuslimska irakier och hundra tusentals  av syriska folket för att behålla diktaturen Al-Assad på makten.

– En regim som har gjort sig skyldig hundratals terrorattentat i utomlands bl. a. i Sverige osv.

– Vi pratar om en regim som under deras styre kvinnor har inte den minsta rättigheter.

– Vi pratar om en regim som genomför massavrättningar av människor på gator för att dominera förtrycket mot sitt eget folk i Iran.

-Vi pratar om en regimen som har skapat tiotals moskéer runt Sverige, har startat en lokal radio på persiska och arabiska i Stockholm för att hjärntvätta unga Shiamuslimer och får ca. 3 miljoner statlig bidrag per år I Sverige.

– Vi pratar om en världsterroristisk regim som har utnyttjat 30000 unga Shiamuslimska afghaner som har kommit från Iran till Sverige och har mobiliserat dem via regimens tiotals moskéer och föreningar runt om Sverige.

https://www.facebook.com/fathi.mojtaba.20/videos/834029833822874

https://www.fffi.se/…/iranska-regimen-utnyttjar…/

-Vi pratar om en brutal regim som har monopolen för smugglingen av narkotika till Europeiska länder.

https://www.facebook.com/fathi.mojtaba.20/posts/840265433199314

-Vi pratar om en regim som har kontrollen över Al Qaeda och har genomfört många  terrorattentat runt om världen via Al Qaeda utan att lämna något spår.

Jag avslöjade allt dessa med dokumentsbevis innan dess.

https://www.fffi.se/…/iran-starkt-faste-for-al-qaida…/

Låt mig gå rakt på saken om  att de som har varit bakom de hemliga samarbetsavtal med iranska brutala och världsterroristiska regimen under 2017 är antingen Naiva och Dumma eller helt medvetet vill dra Sverige åt skogen!

Sveriges regering bör omedelbart avsluta alla samarbetsavtal med den diktatoriska och fascistiska regimen i Iran  innan Sverige  och den stora svenska folket blir mera skadade.

Bl. a. det hemliga underrättelsetjänst samarbetsavtalet med iranska regimen för systematiska inofficiell omänskliga   psykiska terroriseringar, trakasseringar samt utpressningar mot en del politiska aktiva svensk och exil-iranier i Sverige.

Iranska regimens slutända mål är det att internationalisera deras omänskliga och barbariska ideologi i hela världen med hjälp av våld och massaker.

Den brutala regimen kommer inte ha den minsta nåd åt det stora svenska folket när det blir dags.

Öppna ögonen Ni som älskar Sverige och Sveriges demokratin på riktigt!

Ni som älskar Sverige  och Sveriges demokratin bör värna och bibehålla det vackra landet och den underbara demokratin i Saverige och jag känner en stor ära att stå på Er sida.

Fathi Mojtaba på Facebook


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Fathi Mojtaba: Är det inte löjligt och förfärligt?!

 1. ulf

  Det är klart att Löfvens regering skall hålla Irans regim under armarna precis som man gör med terroristerna i Palestina!!!!! Det tycker även stödpartierna i regeringen tydligen de kallar det precis som Löfven för att berika Sverige.🙁🙁

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.