Polisens insatsstyrka slog till mot lägenhet efter grov misshandel. Två personer gripna

| 12 januari, 2021

Vid 10.30-tiden på måndagsförmiddagen fick polisen in ett larm om ett bråk i en lägenhet på Göta i Borås. Initialt handlade larmet om att en person höll på att bli misshandlad i en lägenhet. När polisen anländer till adressen så hittar de en misshandlad person i trapphuset. Den misshandlade personen fördes till sjukhus. Men ännu vid 13.15-tiden på måndagen var skadeläget för den misshandlade okänt. Polispatrullen som initialt kallats ut begärde förstärkning och de fick assistants av insatsstyrkan när de gick in i lägenheten. Inne i densamma kunde sen två personer gripas misstänkta för grov misshandel. I samband med gripandet framkom det uppgifter om ett vapen, varvid en av de gripna också blev misstänkt för grovt vapenbrott.

https://www.expressen.se/gt/krim/insatsstyrkan-slog-till-mot-lagenhet-tva-gripna/?fbclid=IwAR1QaWOJ9nyE1hymlg82vmX3PlY2SlzwXACx6fqWmFxHQ0u1EOOYyjoDCYI

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.