Så förvånande att SVT vilseleder

| 12 januari, 2021

Nu händer det igen. Sveriges Television geraldrig upp sitt uppdrag inatt vilseleda. De ljuger, hittar p och kommer med rena sagor. Och de kommer undan med det, varje gång. 

Är varenda journalist på SVT utan moralisk ryggrad? Eller är det så illa att de är outbildade? För er som inte vet eller som råkar tro på  det SVT säger kan jag berätta att Palestinier utan Israeliskt medborgarskap blir vaccinerade av just Israel.

Alla som finns i Israel har erbjudits vaccin. Det har de förklarat om och om igen. Pandemin går nämligen inte att få stopp på något annat vid eftersom covid-19 inte har något med medborgarskap eller etnicitet att göra. 

Nyheter Idag


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Så förvånande att SVT vilseleder

 1. ulf

  Det blir så när det enbart finns kommunister,socialister och miljötokar inom Svt.Att hoppas på en enda objektiv nyhet därifrån är utopiernas förverkligande.Man undrar hur dessa anställda kan se sig själva i spegeln,borde känna sig rent ynkligt fega utan egen vilja,tanke, eller ambition.Enbart vara ett rabblande viljelöst propagandaverktyg för socialiststaten.Är det någon som fortfarande tittar och dessutom tror på all skit de vräker ur sig ? Skall väl vara någon lika ynklig sosse då,vanliga svenskar hittar sina nyheter på många andra sätt.🙄Svt borde avvecklas helt,kommer inte saknas av någon normal svensk.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.