Systembolaget i Bengtsfors rånad av beväpnad och maskerad man

| 12 januari, 2021

Vid 17.25-tiden på måndagseftermiddagen larmades polisen till ett beväpnat rån på systembolaget i Bengtsfors. Enligt uppgifter ska en maskerad man ha visat upp en väska med ett föremål som kan ha varit ett gevär och genom det hotat personalen i butiken. Därefter ska mannen kommit över en okänd summa pengar från kassan i butiken innan han försvann från platsen.
Enligt personalen ska rånaren bara visat innehållet i väskan och inte riktat det mot någon. När polisen anländer en halvtimme senare så får de ta hand om personalen som är fysiskt oskadda men mycket chockade.

Polisen spärrade av butiken och därefter höll de förhör med personalen innan de gjorde en teknisk undersökning av butiken för att hitta spår efter rånaren. Vid 21-tiden uppdaterade polisen informationen om ärendet och meddelade då att de vid 20.40-tiden gripit en man i en bostad i Bengtsfors. De meddelar också att det ”gjorts nya fynd som troligen binder den gripne till brottet.” Däremot talar polisen inte om ifall fynden gjorts i butiken eller hemma hos den gripne mannen. Dock har pengarna som stals vid det väpnade rånet inte återfunnits vid 23-tiden på måndagskvällen.

https://www.expressen.se/gt/krim/ran-mot-systembolaget-i-bengtsfors-visade-upp-gevar/?fbclid=IwAR1J1efuZRqOno1PhIlF52AAN58gh1mIzMKf2awB6QOlsTqrCOzTchKuZ4A https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/vapnat-ran-mot-systembolaget-i-bengtsfors?fbclid=IwAR0fVuaM27DyzFXY4ceHbta7AYIhTJeq9Gu2Eaf3FwmjmhE9hrxDgx4leQQ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.