Är hon på riktigt?

| 13 januari, 2021

Annie Lööf borde börja med att öppet prata om Federley och den pedofilring hans sambo ingick i

Istället pratar hon om hur det är dags att blicka framåt. Ta oss igenom den här krisen och bygga Sverige starkt och grönt och företagsamt igen. 

Är hon på riktigt? Hur ska vi kunna bygga Sverige starkt med tanke på den invandringspolitik hon står bakom? Skulle det vara att lägga grunden för en ljusare framtid? 

Annie Lööfs agenda har hela tiden varit att fortsätta med en mycket stor invandring. Det har försvagat Sverige och fått företag att fly landet. Genom det har Centern brutit det som vi en gång höll högt – samhällskontraktet. Idag har C tillsammans med övriga regeringspartier skapat en stor otrygghet, våld vi aldrig tidigare stött på och allmänt kaos. 

Allt för att kratta manegen för deras dystopiska agenda om att bygga en gränslös värld. Och så länge hon inte öppet pratar om Federley och det som följde i hans spår har inget av det hon säger något värde.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

3 tankar på “Är hon på riktigt?

 1. ulf

  En som pratar bara skit,hur kan någon normal människa ens fästa något som helst avseende vid vad Lööf kläcker ur sig.En som svikit sverige och som anpassar sig och partiet till vad som är gångbart.🙄🙄🙄🙄Komplett fullständigt falsk och opålitlig person helt bortom värdighet Centerpartiet är ett stort skämt !!! Ett fullkomligt falskt sådant helt utan värdighet och trovärdighet.Ett faskspelets avskräde i min värld 🤮🤮

  Svar
 2. Anders

  Annie har mycket att förklara .
  Debaclet med Federley . Lögnerna om hennes självskrivna bok . Islam i Centerpartiet .
  Och så lyckades hon som vanligt göra partipolitik av Sveriges kris . Och så klagar hon på den regering hon krattat manegen för .
  Otroligt

  Svar
 3. Carl den 12

  Svar: NEJ !!!

  Calle tycker däremot, att en annan lovande partiledare är Ebba !!!

  JA, jag står inte bara upp för Ebba för att hon är en kristen kvinna, utan jag är också beredd att stå upp för en kvinnas rätt att leva livet efter en skillsmässa.
  Ebba ligger inte ens inom skalan på 1-10 med att ev göra bort sig, även om det finns en massa troll där ute som mer än gärna belyser och lyfter fram rena rama förtal och dumheter till sk argument, när det finns andra som ska granskas och som på riktigt har förstört för deras parti och för andra, tyvärr.

  Centern övergav sina väljare och har enbart bidragit till att Sverige har blivit ännu otryggare, för att i ett misslyckat sk försök framstå som “goda” i PK-Landet SVEK IG !!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.