Beväpnade rånare rånade godisbutik i Göteborg

| 13 januari, 2021

Vid 22.30 larmades polisen i Göteborg till en godisbutik i Gamlestaden. Enligt uppgift till polisen var det två gärningspersoner som kom in i butiken och visade ett pistolliknande föremål innan de tog pengar ur kassan. Under rånet blev även butiksbiträdet slagen, det är dock oklart om den anställda blev fysiskt skadad. En anmälan om rån upprättades under tisdagskvällen. Polisen har under natten genomfört en rad utredningstekniska åtgärder men ännu på onsdagsmorgonen var ingen gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/gt/ranare-slog-till-mot-godisbutik-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.