BITTE ASSARMO: I huvudet på en vänsterpartist

| 13 januari, 2021

“I skenet av makthavarnas hyckleri när det handlar om att följa de egna restriktionerna och rekommendationerna är det intressant att se att de som utnyttjat sin ställning försvaras av en vänsterpartist. Karin Rågsjö, riksdagskvinna som säger sig sträva efter jämlikhet och rättvisa, har på Twitter uttryckt ett starkt stöd för de julshoppande och semesterresande makthavarna och raljerar över människor som tagit illa vid sig av hyckleriet:

”Nej vi ska inte ut o trängas Ministrar borde tänka till statsministern specifikt Föregå med gott ex Åka till Kananarieöarna som Myndighetschef? Ingen aning – snillen spekulerar Men uppenbart är att angiverisamhället uppmuntras av kvällspressen -rätt el fel? #fotaenpolitiker ” skrev hon den 30 januari, efter att det avslöjats att dåvarande MSB-chefen Dan Eliasson rest på semester mitt under brinnande pandemi.”

Bitte Assarmo

Läs vidare i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “BITTE ASSARMO: I huvudet på en vänsterpartist

 1. Carl den 12

  Hellre alkoholist, än kommunist !!!

  Calle tycker sig se att det minsann, inte är lätt att vara politiker, skilja på rätt och fel, när sunt förnuft väljs bort pga sin politiska övertygelse och jiddrar så det passar situationen med lika värde och så svågerpolitik på det, också !!!

  PS All denna motsägesfullhet påminner en, om just varför man valde bort den större delen utav sin umgängeskrets, som större delen röstar på V.
  Ska man utge sig för att vara ett gott föredömme och övertyga andra som inte insett storheten och vikten med att rösta på V, får man tänka om helt och göra en livsstilsförändring.
  Leva som man lär, är en bra början och att inte förtrycka andras åsikter, vara otrevlig får ingen att rösta på något parti över huvudtaget och leder inte till något bra alls.

  Det tragiska med historia, är att människan har inte lärt sig någonting utav sin historia, för det går inte att plocka bort dom obekväma delarna och belysa dom delar som gynnar ens partiagenda.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.