Håll tyst Löfven

| 13 januari, 2021

Stefan Löfven om du nu vet att det finns odemokratiska krafter i Sverige – varför tillåter du då dem? 

Du skriver på twitter: ”Vi vet att det finns krafter som vill undergräva demokratin här, det finns uppenbart rörelser som vill söndra den tillit som människor har till varandra och till Sverige. 

Och: vi vet vikten av att stå på rätt sida av historien när det gäller.”

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Du har upprepat visat svenska folket att du är ett hån mot svenska judar. Du har erkänt staten Palenstina och du har låtit Margot Wallström sprida rena lögner. 

Du har också sagt att vi inte kan slappna av och inte tro att det händer igen, trots att det i skrivande stund pågår rakt under näsan på dig. Det är skrattretande om det inte vore så sorgligt. Du försöker kladda lite fernissa på eländet med att säga att ni står upp för demokratin och fördömer antisemitismen. Stå upp för judarna tror jag till och med du dragit till med. 

Judehatet inom ditt parti är utbrett och väldokumenterat, det har alla avslöjande visat oss. Men gör du något åt det? Nej! 

https://uvell.se/…/ett-han-mot-sveriges-judar-stefan…/

Sverige ska vara ett land som präglas av tillit och respekt för olikheter. Tyvärr har det med dig som statsmihotas detta av intoleranta strömningar från NENA-länder och främlingsfientliga organisationer. Sv människor med en bakgrund i delar av världen där vardagen präglas av intolerans och etniska konflikter. Samtidigt råkar de vara dina nya väljare. 

Så även om det hatet inte är förenligt med de värderingar som SKA prägla Sverige och utgör de idag ett allt allvarligare hot mot människor även i Sverige. 

Du säger att samhället måste agera kraftfullt samtidigt gör du ingenting eftersom det kan reta upp era nya väljare och ett samarbete med Tro och solidaritet. 

Du har abdikerat från kampen av antisemtismen och alla vet varför. Så sluta för guds skull skriva en massa strunt på twitter. Rensa ut antisemiterna ur ditt eget parti, bryr de odemokratiska avtal du ingått ned odemokratiska organisationer, sen kan du återkomma. 

Fram tills dess, håll bara TYST!


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

2 tankar på “Håll tyst Löfven

 1. Lennart H

  Odemokratiska partier är de partier som har valt att utesluta SD från någon form av påverkan i en regering och som har förvägrat SD att utse en vice talman i Riksdagen: S, Mp, C, L och V.

  Svar
 2. Carl den 12

  TILLIT ???

  Calle har och hade tillit för Göran Persson, som var en riktigt rejäl ledare och som först och främst, såg till Svenska folket och Sveriges bästa !!!

  Göran, KOM TILLBAKA, saknar din politik, då Göran är en utav dom få politiker jag litar på, helt klart min favorit genom Sveriges politiska historia, innan Sverige gick åt helvete vilse i skogen !!!
  Det var fina grejer det, när man fick vara med och se ett proffs arbeta och som samtidigt hade humor och var befriad ifrån PK-ismen.

  All min Kärlek och Omtanke går till dig Göran, (om du nu läser detta). Varma hälsningar ifrån din FanClub 🙂

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.