Man akut till sjukhus efter att ha knivskurits i sitt hen av rånare

| 13 januari, 2021

Strax innan klockan 22 larmades flera polispatruller till en adress i Kronogården i Trollhättan då en man blivit knivrånad i sitt hem. Enligt uppgift ska ett flertal gärningspersoner trängt sig in i mannens bostad och knivskurit honom. När polisen kommer till platsen gör de första hjälpen på mannen, något som övertas av ambulanspersonal när ambulansen anlänt. Mannen förs därefter akut till sjukhus för vård. Polisen säger dock efteråt att mannens skador inte ska varit livshotande.

Under natten har polisen genomfört utredningsarbete och en bil som enligt vittnen setts lämna brottsplatsen vid brottstillfället har anträffats. Senare grep polisen tre personer i anslutning till denna bil. Och ytterligare en person grips på en adress i närheten. Efter förhör under natten har polisen anhållit alla de gripna personerna för grovt rån. Det är under onsdagsmorgonen inte känt hur den rånade mannens tillstånd är. Inte heller vad gärningsmännen fick med sig vid det grova rånet.

https://www.expressen.se/gt/person-utsatt-for-grovt-ran-fordes-till-sjukhus/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.