Man och kvinna rånade på öppen gata av maskerade rånare

| 13 januari, 2021

Vid 22.15-tiden larmades polisen i Lund om ett rån på Stadsparksgatan. Det var en man och en kvinna sim blivit rånade av tre maskerade rånare i 20-25-årsåldern. Enligt de rånade var rånarna maskerade med ansiktsmasker. Under rånet blev mannen misshandlad men bedömdes initialt av polisen inte vara i behov av omedelbar vård. Kvinnan var fysiskt oskadd. Vid rånet fick rånarna med sig ett smycke varefter de lämnade platsen springande mot Stadsparken. Under tisdagskvällen sökte polisen efter gärningsmännen med både hundpatrull och helikopter men utan att finna dem. Och fortfarande under onsdagsmorgonen var ingen gripen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/tre-man-ranade-man-och-kvinna/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.