3194: Livvaktskonflikten

| 14 januari, 2021
Livvakt betraktar träd, olja, 2020.

De inskränkningar jag sedan flera år har drabbats av i mitt livvaktsskydd fortsätter men blir också uppmärksammade. Idag genom ett längre inslag i P1 Kultur av Mårten Arndtzén. I inslaget får vi också höra hur två danska skyddsobjekt, Flemming Rose och Naser Khader ser på sitt livvaktsskydd. Ett intressant inslag är att livvaktsledningen till slut har hörsammat mediernas önskan om en kommentar. Motvilligt yttrar sig chefen Petra Stenkula. Ja, det finns många chefer i livvaktsledet. Först två gruppchefer, sedan deras chef, som är kommissarie, därefter kommer Stenkula och ovanför henne finns biträdande regionspolischef och själva regionpolischefen Carina Persson. Den byråkratiska uppbyggnaden är imponerande men för min del är den inte till någon större glädje. Det har påbjudits mig att jag enbart får kommunicera med den allra lägsta nivån men det förbudet har jag valt att inte hörsamma.

Lars Vilks


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.