BITTE ASSARMO: Socialdemokraterna skapade polariseringen i Sverige

| 14 januari, 2021

“Det finns mycket att säga om det som skedde i Kapitoleum i Washington i förra veckan. Det är också tydligt att det går att utnyttja händelserna för sin egen politiska agenda. Det ger justitieminister Morgan Johansson prov på i ett ohederligt och tendentiöst inlägg på Facebook.

Morgan Johansson börjar med att (med all rätt) förfasa sig över det som skedde på Kapitoleum. Men det dröjer inte länge förrän han övergår i löjeväckande överdrifter. Man kan riktigt se framför sig hur han lagt pannan i djupa veck för att få till det så ödesmättat som möjligt. Resultatet? Morgan Johansson kallar stormningen av Kapitoleum för ”högerpopulismens 11 september”.”

Bitte Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.