Misstänkt mordförsök i Sköndal i södra Stockholm

| 14 januari, 2021

Vid 18.40-tiden på onsdagskvällen larmades polisen till Sköndal i södra Stockholm då en man hittats skjuten i sin bostad. Mannen fördes till sjukhus och det var först på sjukhuset som skottskadan konstaterades. Om mannen blivit skjuten ute och sedan fått hjälp att komma in eller om han blivit skjuten i bostaden var polisen initialt förtegna med polisen har dock senare spärrat av ett område utomhus på Perstorpsvägen. Detta område är den troliga brottsplatsen och polisen genomförde en teknisk undersökning av platsen under kvällen. Denna undersökning påverkade trafiken på Perstorpsvägen från Sköndalsvägen och en bit söderut. Till en början rubricerade polisen ärendet som rån men rubriceringen ändrades senare på kvällen till försök till mord. Dock vill polisens presstjänst inte säga om mordförsöket föregicks av ett rån. Ännu vid 22-tiden på kvällen hade polisen inga uppgifter om mannens skadeläge. Ingen var gripen i ärendet vid 23-tiden på onsdagskvällen.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/man-skjuten-vid-misstankt-ran-i-sodra-stockholm

https://www.expressen.se/nyheter/man-skottskadad-vid-ran-i-stockholm/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.