Anders Lindberg och hans vänner

| 15 januari, 2021

Han litar helt och fullt på sina vänner i regeringen och regeringskansliet. 

Undrar hur det är att vara Anders Lindberg? En sådan desperat vänstersökande bekräftelse kan aldrig vara hälsosamt, inte minst då det kommer till journalistiska arbetet. 

Vad hoppas Anders Lindberg på? En medalj från självaste Stefan Löfven som sitter i TV-sofforna och pratar om vad det nu var som var så viktigt att handla att han gick emot satta riktlinjer. En medalj från en statsminster som var delaktig i dårskapet om flockimmunitet. Idag är det 10000 människor som dött. 

Men Anders Lindberg litar ju på sina vänner i regeringen och regeringskansliet. Han lägger djupa väck i din panna och skriver något ointressant om en påhittad koppling mellan SD och Trump. Löfven kanske jublar, han kanske till och med ringer upp Lindberg och säger; ”Bra jobbat!”  

Det kan inte vara en slump. Allt oftare tänker jag att det finns en koppling mellan Anders Lindberg, regeringen och regeringskansliets beslut. Och ”framgångarna” inom kriminaliteten, invandringen, kommuner som går i konkurs och att alla förövare är offer och offren en olycklig omständighet.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

3 tankar på “Anders Lindberg och hans vänner

 1. ulf

  Lindberg är det mest lågstående ynkliga man kan frambringa.Det är ju rent löjligt obegåvat från en hjärntvättad vänsterstörd människa.Är han så här i verkligheten ? Synd om omgivningen om han har någon.Ibland blir ynkligheten och det obetydliga personifierat.Märkligt,det är dock år 2021.🤔🙄🙄

  Svar
 2. Anders

  Ojojoj vad jag saknar en modig och hederlig journalist , typ Guillou, för 40 år sedan . Tyvärr har han blivit en knarrig gubbe som håller på att arbeta bort sin gloria . Märker mest ord i en skitblaska. För 40 år sedan hade han vågat fråga Statsministern “Är det inte dags att Regeringen talar om för medborgarna hur dåligt det är ställt med Sverige”. Men tyvärr , den tiden är förbi.
  Det finns några modiga men de ges inte utrymme.
  Men deras tid kommer .

  Svar
 3. Carl den 12

  Anders och hans medlöpare, kämpar på i sin övertygelse, sk “goda” kamp och VI som ser att det är allt annat än gott, står målösa och undrar vad var det som gick snett åt med Vänster ???

  Calle är så väl bekant med er kommunister och eran härskarteknik utav förtryck, som tyvärr är uppväxt med granne, OViV=Ondskan Vägg i Vägg, sedan barnsben !!!

  Min Gud ser er och vad ni är gjorda utav, oavsett om man går på opium eller något annat, var så säker……………………

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.