Man rånad och knivskuren i Västra Nordstaden i Göteborg

| 15 januari, 2021

Vid 19.20-tiden på torsdagskvällen larmades polisen i Göteborg till Västra Nordstaden där en man blivit rånad ock knivskuren av flera gärningsmän. Enligt uppgift blev rånarnas byte något av mannens kläder, pengar och sin mobiltelefon. Mannen är förd till sjukhus men enligt polisen ska hans skador inte vara livshotande och han var vaken och talbar när han fördes iväg. Efter rånet ska rånarna flytt genom att hoppa på en buss. När polisen senare kom ikapp och fick stopp på bussen så kunde de gripa två misstänkta personer.

https://www.expressen.se/gt/man-knivskars-och-ranades-tva-man-gripna/?fbclid=IwAR2l3DNJr6ebVHzZh40lI7MF4JANengLN51SotvhhiQCIhBSIElBq7bKmOY

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Man rånad och knivskuren i Västra Nordstaden i Göteborg

 1. Carl den 12

  Finns det någon kvar där ute i Sverige, var man nu än bor som på riktigt tror på att samhället minsann inte har blivit otryggare, utan det är enbart anmälningar som har ökat ???

  Calle känner till allt för många brottsoffer som inte anmäler, utan enbart vill överleva och vissa tar lagen i egna händer, istället för att man har tappat tro på samhälle och rättvisa.
  Allt för många har blivit medberoende pga socioekonomiska bortförklaringar till ökat våld i samhället och det leder enbart till att man aldrig kommer att återskapa tryggheten i curlinglandet, som är så långt man komma ifrån det Svenska folkhemmet våra mor, farföräldrar och förfäder arbetade så hårt för att vi skulle få det ännu bättre än dom.

  All min Omtanke och Kärlek, går till Sveriges brottsoffer !!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.