Två bilar och en carport förstörda vid bilbränder i Lund

| 15 januari, 2021

Bilbränderna fortsätter härja i Sverige även detta år. Vid 3 på natten mot fredagen var det Lunds tur då räddningstjänsten och polisen fick rycka ut till en bilbrand på Gullregnsvägen i staden. Det var i en carport som två bilar brann. Initialt fanns en risk att branden skulle sprida sig till ett närliggande radhus men räddningstjänsten lyckades stoppa detta. Båda bilarna som brann plus carporten totalförstördes. Polisen misstänker att branden var anlagd och har skrivit en anmälan om grov skadegörelse genom brand. I nuläget finns ingen misstänkt eller gripen för branden.

https://www.expressen.se/kvallsposten/flera-bilar-i-brand-i-lund-totalforstorda/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.