Två personer gripna efter misstänkt mord i Högdalen i Stockholm

| 15 januari, 2021

Polisen larmades vid 10-tiden på fredagsförmiddagen om att en död person hade påträffats utomhus i Högdalen i Stockholm. Polisen har inlett en förundersökning om mord alternativt dråp.
Polisens presstalesperson Ola Österling i region Stockholm säger: “Utredningen på plats ger vid handen att det finns anledning att anta att brott begåtts.”
När polisen anlände till platsen påträffades två personer som greps på plats. Platsen där den avlidne mannen anträffades spärrades av och tekniker är på plats för att undersöka området.

Österling fortsätter med att säga: “Vi har tagit initiala uppgifter av de frihetsberövade personerna. Det är också en anledning till att man har inlett förundersökningen med den här brottsrubriceringen. Vi ska reda ut om och i sådana fall vilken relation de tre kan ha haft med varandra.”
De gripna är förda till polisstationen för fortsatta förhör. I nuläget är dock dödsorsaken fortfarande oklar.
Ola Österling säger: “Man ska fastställa om och vilka skador personen har.”

Enligt uppgifter till Aftonbladet ska den döda personen ha hittats med skador i ansiktet och på händerna.
Polisen hade ännu vid 11.30 inte underrättat den dödes anhöriga.
Ett vittne till larmet säger till Expressen: “Polis, brandkår och ambulans parkerade utmed vägen och sprang sedan rakt in. De hade väldigt bråttom.”

https://www.expressen.se/nyheter/dod-person-hittad-i-hogdalen-polisen-utreder-mord/ https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/misstaenkt-mord-i-hoegdalen-tvaa-personer-gripna.5aRptF-2T?utm_source=share-btn&fbclid=IwAR2x7BlqQ-ObDTndc5REEOBN3GZWd3-Pn98cVpQQakcD-8fZN43oHinxrII

https://omni.se/misstankt-mord-i-sodra-stockholm-tva-gripna/a/PR5krJ?fbclid=IwAR0Tq9BF0yn-85Zc4XHKT_IJ6hJE6yJ7ie05_fMy2gfe6vitLt69brZkorQ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.