Alice Teodorescu Måwe: Justitieminister Johansson och rasismen – en fars i tre akter

| 16 januari, 2021
Justitieminister Morgan Johansson (S). Först anklagar han motståndarna för främlingsfientlighet, sedan tar han deras förslag som sitt eget, och slutligen försöker han sopa igen spåren. Foto: Fredrik Sandberg, TT.

“Språktest för medborgarskap. Det föreslår regeringens utredare, på beställning av justitieminister Morgan Johansson. Men när samma förslag tidigare har kommit från borgerligheten, har Morgan Johansson kallat det främlingsfientligt. Kappvänderiet vill han inte låtsas om. Djupt ohederligt, menar Bulletins politiska chefredaktör Alice Teodorescu Måwe.

”I ett samhälle finns både rättigheter och skyldigheter. Grundläggande kunskaper i svenska språket och om det svenska samhället är avgörande för integrationen.” Orden kunde ha varit – och var mer eller mindre – folkpartiledaren Lars Leijonborgs anno 2002. Numera är de justitieminister Morgan Johanssons (S) (Twitter 13/1).”

Alice Teodorescu Måwe

Läs i Bulletin


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Alice Teodorescu Måwe: Justitieminister Johansson och rasismen – en fars i tre akter

 1. Carl den 12

  MorganFientlig eller FrämlingsFientlig eller ej, det är enbart att välja ???

  Calle var med och röstade på Stefan och hans team, för att säkerhetställa att få bort Fredriks regering=Det är någonting jag ALDRIG mer kommer att göra om igen !!!

  Mina mor, farföräldrar och förfäder var noga med att lära mig vad man ska rösta på och jag gjorde EXAKT som jag var lärd att förväntas att göra !!!

  Hoppas att Stefan och Company är stolta över oss väljare, som blev GRUNDLURADE pga av eran SVERIGEFIENTLIGA SK POLITIK !!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.