Bomb exploderade på adress i Haninge

| 16 januari, 2021

Strax före klockan 19 på fredagskvällen larmas polisen att en explosion hade inträffat i Brandbergen i Haninge kommun söder om Stockholm. När polisen anländer till platsen som ligger på Tvillingarnas gata ska det enligt uppgift hittat en befarad sprängladdning som ännu inte detonerat och som ligger utanför adressen.
Mikael Nygren operativ chef vid räddningstjänsten säger: “Man har hittat föremål som luktar krut. Något har smällt. Vi är färdiga där, vi har undersökt. Det är en polisiär sak nu.”

Enligt polisen ska det inte vara någon större egendomsskada vid adressen där explosionen inträffade och ingen person ska ha skadats vid smällen. Vid 20.30-tiden var polisen kvar på platsen och inväntade bombtekniker som ska undersöka det föremål som finns kvar på platsen. En utredning om allmänfarlig ödeläggelse har inletts. Senare under fredagskvällen kom uppgift om att två personer ska ha frihetsberövats i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/larm-om-explosion-i-haninge/?fbclid=IwAR2b1GTM67Xj4ipkIqs5AZJF2w-onmbXxRmdf6wFqEZwse54pKF6RMORKW4

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.