Ghazal Saberian: KUNGEN VACCINERAR SIG

| 16 januari, 2021
Bild: Kungahusets instagramkonto

Föredömligt säger jag! I en tid då många känner oro inför det nya vaccinet och många konspirationsteorier snurrar vitt och brett är det viktigt att framstående personer öppet visar att de vaccinerar sig. 

Är de riskgrupp? Varför fick de gå före medans andra mer utsatta får vänta? Osv är en del reaktioner jag sett. Dels är han, varesig man vill eller inte statschef men viktigare är att med ämbetet han har visa folket vägen. Många som varit tveksamma kommer förhoppningsvis nu att våga eftersom de har en förebild att jämföra sig med. 

Det har gått så långt och gått så pass utom regeringens kontroll och FHM:s killgissningar att det enda sättet att få stopp på det här är vaccination. Om stora delar av befolkningen då inte vaccinerar sig så kommer man ingenvart.

Ghazal Saberian


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.