Man i 20-årsåldern förd till sjukhus efter att blivit knivskuren vid ett bråk i Mölndals bro

| 16 januari, 2021

Vd 19.40 på fredagskvällen larmas polisen och ambulans om att en man i 20-årsåldern blivit knivskuren vid ett bråk i Mölndals bro. Enligt uppgift ska mannen blivit knivskuren i axeln och handen vid bråket och han har förts till sjukhus med ambulans. Han ska dock varit vaken och talbar när han lastades in i ambulansen.
Polisen skriver på sin hemsida: “Det är i nuläget något oklart vad som har hänt på platsen och hur många som varit inblandade men det har varit någon form av bråk.”

Polisens presstalesperson säger: “Det är lite oklara uppgifter, men det har varit fler personer på platsen än de här två. Om det är vittnen eller andra inblandade är svårt att säga just nu. Vi håller på att undersöka det och försöker få tag på vissa personer.”
Polis grep en person på platsen, även han i 20-årsåldern, i nuläget misstänks denne för grov misshandel. Vid 21-tiden var polisen fortfarande kvar och arbetade på platsen. De meddelade då också att en brottsplatsundersökning hade påbörjats.

https://www.expressen.se/gt/krim/man-knivskuren-ford-till-sjukhus-f12hr/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.