Man i 30-årsåldern till sjukhus efter mordförsök i Beckomberga

| 16 januari, 2021

Vid 21.50-tiden på fredagskvällen larmades polisen i Stockholm om att en man i 30-årsåldern blivit knivskuren i Beckomberga. Mannen ska ha tagit kontakt med personer och berättat för dem att han blivit misshandlad inomhus. Enligt uppgift ska mannen ha stickskador på ovankroppen. Enligt polisen var skadorna allvarliga men inte livshotande. När polisen anlände till platsen så han de med att förhöra mannen kort innan han fördes till sjukhus med ambulans. Polisen inledde en förundersökning om mordförsök i ärendet. Ingen var under fredagskvällen misstänkt eller gripen för knivskärningen.

https://www.expressen.se/nyheter/man-fick-stickskador-i-vastra-stockholm/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.