Man misshandlad vid personrån av gäng i Lysekil

| 16 januari, 2021


Vid 20.45-tiden på fredagskvällen larmades polisen i Lysekil om att det skett ett rån i Södra hamnen. Det var en man i 55-årsåldern som blivit ifattsprungen av ett gäng på sex-sju personer som därefter sparkat och slagit honom innan de rånat mannen. Därefter sprang gärningspersonerna ifrån platsen. Enligt uppgift bestals mannen på sin mobiltelefon och bankkort. När polisen anlände till mannen klagade han på ryggsmärtor, men skulle inte vara i behov av akutvård. Under fredagskvällen var ingen gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/gt/krim/man-overfallen-av-gang-ranades/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.