Monstret på nätet – våldtog och tvingade barn att äta spya och avföring

| 16 januari, 2021

Igår åtalades en 42-årig man för att via internet ha begått en rad övergrepp mot unga flickor, den yngsta inte mer än 11 år gammal. Under hot tvingades de utföra sexuella och förnedrande handlingar – i ett fall tvingades en ung flicka ta upp avföring or toaletten och äta av det.

Den 42-årige mannen, på ytan en vanlig familjefar, levde via sin dator ett parallellt liv där han utsatte flera unga flickor för grova sexuella övergrepp. Genom att hota med att sprida bilder och filmer förmådde han flickorna att begå allt grövre handlingar, och i minst ett fall hotade han ett av sina offer med att han skulle döda eller skada närstående till barnet.”

Läs i Nyheter Idag


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.