Stefan Löfven är gärna med i trevliga program

| 16 januari, 2021

Stefan Löfven med fru ställde gärna upp för en trevlig intervju om vem han är, tycker och sådant. Jag förestår, han vill framstå som lite mänsklig – ni svetsaren från Örnsköldsvik. 

Problemet är att Stefan Löfven alltid tackar nej till program som skulle kritiska frågor. Där inga förskrivna manus fungerar och där ingen gullar med honom. 

Hellre att Stefan Löfven ställs mot väggen, exempelvis varför över 10000 människor dött i Covid-19 i Sverige? Hur är det ens möjligt i ett land som ofta skår sig för bröstet och kallar sig världens bästa land. 

Sanningen är att Stefan Löfven godkänna de ett experiment som stavas flockimmunitet liksom han gjorde med att låta Sveriges gränser stå på vid gavel. Det har skapat död och kaos. Många har mist sina anhöriga och många som kom hit lever i en fruktansvärd skuggvärld.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

2 tankar på “Stefan Löfven är gärna med i trevliga program

 1. Karl-Johan

  Knappast förvånande att statstelevisionen sänder ”gullegull” med statsministern. Att hans hustru nu kastas in i debatten visar på hur desperata man börjar bli på Sveavägen 68 och i statsmedia! Tidigare har det ansetts som något mycket bra att hustrun inte är en del av entouraget kring Löfven, men nya strategier krävs väl när sossarna och Löfven närmar sig ett slukhål.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.